Mulți psihoterapeuți care lucrează în domeniul traumei se confruntă cu provocarea de a sprijini clienții care au trecut prin evenimente traumatice și, în același timp, de a avea grijă de propria bunăstare emoțională.

EVA/Elan Vital Academy este născută din experiența noastră personală și îndelungată ca psihoterapeuți, cu această realitate.

Toate evenimentele pe care le oferim, Webinarii/seminarii, Supervizări sau Programe de Formare prioritizează îngrijirea de sine a terapeuților ca o componentă de bază.

În evenimentele pe care Eva/ Elan Vital Academy vi le propune, trainerii oferă instrumente terapeutice foarte precise pentru a lucra cu trauma de dezvoltare și nu numai.

Alături de acestea, autoreflecția și conștiențizarea de sine sunt elemente pe care cursurile noastre le oferă și le dezvoltă.

Aceste capacități sunt ceea ce face diferența pentru a gestiona mai eficient cazurile din cabinet și de a percepe procesul teapeutic (ca psihoterapeut), satisfăcător și reconfortant.

De asemenea, EVA/Elan Vital Academy oferă psihoterapeuților resurse și sprijin. Terapeuții pot avea acces la seminarii centrate pe aspecte specifice care apar în lucrul cu trauma, supervizare continuă și suport personal.

Aceste resurse pot fi de neprețuit pentru a-i ajuta pe terapeuți să gestioneze provocările emoționale ale lucrului cu supraviețuitorii traumelor și să evite epuizarea proprie și burn-out-ul.

Pentru mai multe detalii, vizitati site-ul: Elan Vital Academy