Indiferent dacă faceţi parte dintr-o corporaţie multinaţională, naţională sau dacă sunteţi managerul unei afaceri mici, când este vorba despre productivitate sau competitivitate, vă confruntaţi cu aceleaşi dificultăţi/provocări:

 • cum să atrageţi şi să reţineţi cei mai buni oameni;
 • cum să diminuaţi absenteismul;
 • ce să faceţi cu angajaţii care nu mai pot performa la maxim;
 • cum să creşteţi profitul;
 • cum să deveniţi un competitor puternic pe piaţă.

 Pentru mai multe detalii, accesaţi >> MIND INSTITUTE CORPORATE – Servicii psihologice pentru companii

Un studiu asupra productivităţii şi profitabilităţii, a pus în evidenţă faptul că organizaţiile nu sunt pe atât de profitabile pe cât ar putea fi. 53% dintre CEO care au participat la studiu şi 52% dintre angajaţi sunt de acord asupra acestui lucru. Studiile de specialitate indică mai mulţi factori care contribuie la deficitul în profitabilitatea organizaţiilor. În TOP 3 se află:

 • lipsa programelor eficiente de training (răspunde de 39% – 48% din pierderea profitabilităţii);
 • strategii de management deficitare (răspund de 42% – 59% din pierderea profitabilităţii);
 • probleme de sănătate fizică, emoţională, stres, epuizare psihică (răspund de 66% – 71% din pierderea profitabilităţii).

Tocmai pentru că ştim că de felul în care muncesc oamenii depinde succesul într-o economie globalizată, competitivă, vă oferim servicii de psihologie cognitiv-comportamentală validate stiinţific, care să vă asigure că angajaţii muncesc la standardele maxime de performanţă şi productivitate.

Serviciile noastre permit schimbări la nivelul comportamentului individual sau la nivelul relaţiilor de la locul de muncă urmând 3 paşi:

 1. identificarea factorii psihologici cheie care afectează performanţa angajaţilor;
 2. aplicarea metodelor psihologice bazate pe dovezi pentru a controla aceşti factori şi pentru a creşte productivitatea/performanţa angajaţilor;
 3. prevenirea recăderilor: construirea unor strategii de management pentru a obţine performanţă sustenabilă din partea angajaţilor.

SERVCIILE NOSTRE SUNT:

WORKSHOP-URI/TRAINING – intervenţii de grup;

COACHING – intervenţii individuale;

EVALUARE PSIHOLOGICĂ – pentru a facilita deciziile legate de managementul oamenilor.