UPDATE: Mai sunt locuri la cel de-al doilea atelier- „Drumul tau catre un cuplu fericit”, inceput in data de 16 mai, orele 14.00-16:00.  Inca va puteti inscrie la atelierele din:

25 mai orele 19:00-21:00 „Cine sunt eu”
13 iunie orele 10:00-12:00 „Cum ma intalnesc cu celalalt”
22 iunie orele 19:00-21:00 „Cum construim viitorul”

UPDATE:In urma intrebarilor si solicitarilor voastre, vom reorganiza un  nou atelier de deschidere – „Drumul tau catre un cuplu fericit”, in data de 16 mai, orele 14.00-16:00.

Acesta va fi urmat de trei ateliere de lucru, din doua in doua saptamani. Atelierul  va ofera un cadru sigur unde sa va ganditi la cuplu si unde sa va imaginati ce anume reprezinta un cuplu fericit pentru dumneavoastra. Posibilitatile de a ajunge la acesta vor fi dezvoltate in atelierele de lucru care vor urma.

Detaliile suplimentare vor fi date persoanelor care se inscriu pentru participare la atelierul de deschidere. Inscrierile sunt posibile pana pe 14 mai.

  • Pentru cine: persoane singure, persoane care sunt in cuplu si care vor sa lucreze la relatia lor.
  • Unde : Bd. Dacia nr.84, et.2, ap.3 Interfon *2007
  • Numar de locuri disponibile: 20 de persoane.
  • Tarif: la atelierul de deschidere participarea este gratuita.Pentru celelalte ateliere tariful este de 50 lei/atelier.
  • Reduceri: cine aduce o alta persoana care plateste in avans cele 3 ateliere primeste o reducere de 50%. Daca aduce mai multe persoane, reducerea se cumuleaza.

Inscrieri:

Telefon. 0746.847.642
Email: anca.vrinceanu@mindinstitute.ro,

Facilitatorii atelierului: Bogdana Bursuc, Psiholog si Thierry Landry, Coach.

***

Pentru cei care doresc sa acorde timp si atentie vietii de cuplu, Mind Institute va propune atelierul „Drumul tau spre un cuplu fericit „.

atelier-cuplu-fericit

Atelierul de deschidere va ofera un cadru sigur unde sa va ganditi la cuplu si unde sa va imaginati ce anume reprezinta un cuplu fericit pentru dumneavoastra.  Posibilitatile de a ajunge la acesta vor fi dezvoltate in atelierele de lucru care vor urma.

Atelierul de deschidere va avea loc sambata 14 Martie, ora 10:00-12:00, participarea este gratuita.  Acesta va fi urmat de trei ateliere de lucru, din doua in doua saptamani. Detaliile suplimentare vor fi date persoanelor care se inscriu pentru participare la atelierul de deschidere.

Pentru cine: persoane singure, persoane care sunt in cuplu si care vor sa lucreze la relatia lor.

Numar de locuri disponibile: 20 de persoane.
Numar de intalniri: 4
Tarif: 50 lei/atelier (*primul atelier este GRATUIT)

REDUCERI:
* primul altelier este GRATUIT, iar  cei care participa la urmatoarele 3 ateliere vor face plata in avans;
* cine aduce o alta persoana care plateste in avans cele 3 ateliere primeste o reducere de 50%. Daca aduce mai multe persoane, reducerea se cumuleaza.

Facilitatorii atelierului: Bogdana Bursuc, Psiholog si Thierry Landry, Coach.
Inscrieri: email: anca.vrinceanu@mindinstitute.ro,  tel. 0746.847.642