Stăm mereu cu nasul în telefon: pe stradă, la masă, în pat, chiar și în mașină sau la toaletă. Cum putem avea o relație sănătoasă cu telefonul aflăm de la Bogdana Bursuc, psihoterapeut.

Mâine, de la ora 17:30, Izabela Pănescu vă așteaptă cu o nouă ediție a emisiunii📺 Iată ce subiecte vor fi abordate:

🎤 Stăm mereu cu nasul în telefon: pe stradă, la masă, în pat, chiar și în mașină sau la toaletă. Cum putem avea o relație sănătoasă cu telefonul aflăm de la Bogdana Bursuc, psihoterapeut.

🎤 Chirurgia robotică este din ce în ce mai folosită în sălile de operație, inclusiv în România. Care sunt avantajele, dar și riscurile, ne spune prof. dr. Bob Djavan, medic urolog.

Relația cu telefonul mobil / Chirurgia robotică

Mâine, de la ora 17:30, Izabela Pănescu vă așteaptă cu o nouă ediție a emisiunii📺 Iată ce subiecte vor fi abordate: 🎤 Stăm mereu cu nasul în telefon: pe stradă, la masă, în pat, chiar și în mașină sau la toaletă. Cum putem avea o relație sănătoasă cu telefonul aflăm de la Bogdana Bursuc, psihoterapeut. 🎤 Chirurgia robotică este din ce în ce mai folosită în sălile de operație, inclusiv în România. Care sunt avantajele, dar și riscurile, ne spune prof. dr. Bob Djavan, medic urolog. Ținuta Izabelei a fost asigurată de Dacia 24. Mulțumim!

Publicată de Tinerețe fără bătrânețe pe Vineri, 17 ianuarie 2020

Sursa: Facebook