ANXIETATE

Daca raspunzi afirmativ la una dintre aceste intrebari, sa stii ca NU ESTI SINGURUL …

  • Te îngrijorezi in legatura cu multe lucruri, te simti tensionat, te enerzevi usor, iar uneori nu poti dormi?
  • Uneori simti ca inima bate nebuneste si te temi ca ceva rau ti se va intampla ?
  • Uneori ai impresia ca mintea începe să o ia razna si simti ca pierzi controlul?
  • Se intampla sa eviti anumite locuri sau persoane astfel incat sa nu iti mai fie frica si sa nu fii nevoit sa traiesti din nou starea aceea extrem de neplacuta ?

Daca unul dintre aceste lucruri este adevarat pentru tine, problema ta are rezolvare. Aplicand cele mai noi si eficiente tehnici de psihoterapie cognitiv-comportamentala, te pot ajuta sa transformi frica, ingrijorarea sau nelinistea intr-o stare de incredere, control si liniste. 

Nu esti singurul… Frica si anxietatea sunt cele mai frecvente probleme emotionale pe care le au oamenii. 43% din populatia Uniunii Europene sufera de o problema de anxietate. Partea buna este ca persoanele care cauta si urmeaza tratament specializat pentru problemele de anxietate se vindeca cu o rata de succes foarte mare. 

Studiile arata ca o data cu trecerea timpului aceste probleme se agraveazaNU „trec” de la sine, iar trecerea timpului este inutila, nu conduce la nimic bun. De 9 ani, ajut oamenii sa isi recapete linistea, increderea si sa isi construiasca o viata de care sa se bucure.

Stiu ca problemele emotionale sunt niste probleme sensibile despre care multora dintre noi ne este greu sa vorbim fie pentru ca ne este rusine, fie pentru ca ne temem nu fim judecati sau intelesi gresit. De asemenea, stiu capsihoterapia este o forma de noua de tratament pe care multi oameni nu au experimentat-o si ca urmare ezita sa o acceseze.

De aceea va ofer sa incercati o sedinta de psihoterapie FARA NICI UN RISC: 

  • este total confidentiala,
  • nu implica nici un angajament din partea dumneavoastra.

Nu exista nici un risc daca va faceti o programare. SUNA ACUM la tel. 0742173822 sau scrie un email bogdana.bursuc@mindinstitute.ro pentru a face o programare.