Daca raspunzi afirmativ la una dintre aceste intrebari sa stii ca NU ESTI SINGURUL…

  • Simti de multe ori ca nu te mai poti concentra si nu mai ai randamentul dorit ?
  • Te simti demotivat si fara chef sau dispozitie sa faci lucrurile pe care inainte le faceai cu usurinta ?
  • Plangi mai mult in ultimul timp sau „din senin”?
  • Esti mai irascibil si te infurii usor ?
  • Te simti foarte obosit  si putine lucruri te ajuta sa te simti mai bine ?
  • Relatia cu persoanele apropiate este problematica si nu iti ofera satisfactiile de care ai nevoie?

Daca unul dintre aceste lucruri este adevarat pentru tine, problema ta are o solutie. Nu este nevoie sa suferi singur sau sa treci singur prin asta. Te pot ajuta sa iti recapeti linistea, multumirea si speranta, folosind cele mai recente metode de psihoterapie cognitiv-comportamentala a caror eficienta este testata stiintific.

NU esti singurul: aproximativ 20 % din populatia Uniunii Europene sufera de DEPRESIE, iar numarul este in continua crestere. Organizatia Mondiala a sanatatii estimeaza ca in anul 2020, depresia va fi cea mai frecventa boala, depasind bolile cardiovasculare care sunt in prezent pe locul intai. Persoanele care sufera de DEPRESIE se pot trata, daca apeleaza la un ajutor specializat, precum psihoterapia cognitiv-comportamentala.

Persoanele care suferă de depresie se învinovătesc pentru tot ce li se întâmplă şi nu se gândesc că suferă de o boală. Ca urmare, nu se gândesc că au o problemă care are o rezolvare şi nu caută ajutorul. Studiile arata ca o data cu trecerea timpului aceste probleme se agraveaza, NU „trec” de la sine, iar trecerea timpului este inutila, nu conduce la nimic bun. De 9 ani, ajut oamenii sa isi recapete linistea, speranta si sa isi construiasca o viata de care sa se bucure.

Stiu ca problemele emotionale sunt niste probleme sensibile despre care multora dintre noi ne este greu sa vorbim fie pentru ca ne este rusine, fie pentru ca ne temem nu fim judecati sau intelesi gresit. De asemenea, stiu capsihoterapia este o forma de noua de tratament pe care multi oameni nu au experimentat-o si ca urmare ezita sa o acceseze.

De aceea va ofer sa incercati o sedinta de psihoterapie FARA NICI UN RISC: 

• este total confidentiala,
• nu implica nici un angajament din partea dumneavoastra.

Nu exista nici un risc daca va faceti o programare. SUNA ACUM la tel. 0742173822 sau scrie un email bogdana.bursuc@mindinstitute.ro pentru a face o programare.