Oana Filip – Targoviste

EXPERIENTA CLINICA:

2010 – oct. 2011: Psiholog clinician colaborator Mind Institute Bucuresti.

Oct.2011 – martie 2013: psiholog clinician in cadrul DGASPC Dambovita,

Aprilie 2013 – prezent: psiholog clinician colaborator Mind Institute Bucuresti.

COMPETENTE:

Psiholog clinician cu drept de libera practica in supervizare, autorizat de Colegiul Psihologilor din Romania

STUDII SI CURSURI DE FORMARE CONTINUA:

2012 – prezent: Master in Psihodiagnoza Cognitiva si Consiliere Psihologica – Facultatea de Psihologie, Universitatea Ecologica Bucuresti

2006 – 2009: Diploma de licenta cu specializare in psihologie, Facultatea de Sociologie-Psihologie Bucuresti, Universitatea Spiru Haret.

Iulie 2013: Curs “Autismul – o problema sociala care nu poate fi ignorata” – organizatori DGASPC Dambovita si  Rotary Club Targoviste

Iunie – sept. 2012: Curs “Metode online de promovare a sanatatii mintale” – organizat de COGNITROM impreuna cu CNSMLA si COPSI in cadrul proiectului „Metode online de promovare a sanatatii mintale la locul de munca si de armonizare a activitatii profesionale cu viata de familie”

Martie 2011: Curs – Interventii cognitive-comportamentale in renuntarea la fumat; organizator Institutul pe Pneumoftiziologie Marius Nasta – Bucuresti- Programul National „Stop Fumat”

Oct. 2010 – feb. 2011: Curs de formare in Interviul Motivational (nivel 1 si 2) – organizator Clinica de Psihiatrie, Psihoterapie si Dezvoltare Personala PSYMOTION, Bucuresti  – Reteaua    Internationala de Formatori in Interviul Motivational (Motivational Interviewing Network of Trainers)

Email: oana.filip@yahoo.com,