Mirela Samoila – Iasi

EXPERIENTA CLINICA:

2008-prezent  Psiholog clinician in cadrul Programului National de control al consumului de tutun „Stop Fumat”, www.stopfumat.eu ;

Februarie 2013 – prezent: Peer suporter psiholog  in cadrul proiectului  „ Retea de  suport pentru pacientii cu TB- MDR”desfasurat de UNOPA si ASTMR.

2011 Trainer – prestator de servicii de instruire a medicilor de familie si asistenti medicali pentru terapia tabagismului in cadrul micrograntului „Health Care Professionals Program”

2011-2012 Expert pe termen scurt- instructor responsabil cu furnizarea cursurilor in cadrul programelor de formare profesionala specifica in cadrul proiectului  „Competente si performanta in sanatate”.

2012-2013  Expert pe termen scurt in cadrul proiectului ” Solutii inovative pentru sanatatea  copiilor”.

COMPETENTE:

Psiholog clinician autorizat de Colegiul Psihologilor din Romania, www.copsi.ro

EDUCATIE SI PREGATIRE ACADEMICA:

Iunie – sept. 2012: Curs “Metode online de promovare a sanatatii mintale” – organizat de COGNITROM impreuna cu CNSMLA si COPSI in cadrul proiectului „Metode online de promovare a sanatatii mintale la locul de munca si de armonizare a activitatii profesionale cu viata de familie”

1998-1999: Studii postuniversitare ” Analiza si interventie in campul psihosocial si organizatii „

1992-1997: Universitatea ” Alex. I.Cuza” Facultatea de Filosofie Sectia de Psihopedagogie speciala. Psihologie sociala. Metode de psihodiagnostic Psihoterapie. Psihologia personalitatii. Psihopatologie.