Dintre prezentarile realizate de-a lungul timpului in cadrul conferintelor sau evenimentelor stiitifice:

  • 2006 – Lector invitat, „Psychosocial Determinants of Tobacco Smoking”. Aceasta prezentare a fost realizata in cadrul conferintei „Research and Educational Conference on Tobacco Smoking – Tobacco Free Balkan”, School of Medicine, University of Belgrade, Serbia and Montenegro. Puteti descarca aceasta prezentare aici.
  • Pentru mai multe detalii, accesaţi >> Servicii psihologice pentru companii
  • Renuntarea la fumat, o experienta dificila: Pentru medic sau pentru pacient ?… Aceasta prezentare a fost realizata pentru medici in cadrul simpozioanelor Pfizer.
  • Cum vorbim cu pacienţii care fumează despre renunţarea la fumat ? Aceasta prezentare a fost realizata pentru medici in cadrul simpozioanelor Pfizer.
  • Consilierea Psihologica pentru Pacientii cu Boli Respiratorii Cronice. Aceasta prezentare a fost pentru medici in cadrul Conferintei internationale “Actualităţi privind Reabilitarea pulmonară şi Ventilaţia mecanică la domiciliu”,  Iaşi – 20-23 mai 2010. Puteti descarca aceasta prezentare aici.
  • Echilibrul vietii profesionale cu viata de familie in contextul crizei ecomonice. Aceasta prezentare a fost realizata pentru angajatori si specialisti de sanatate si securitate in munca in cadrul Conferintei de Sanatate si Securitate in Munca -“Egalitatea intre femei si barbati -principiu fundamental al democratiei”
  • Renuntarea la fumat. Perspectiva angajatorului. Aceasta prezentare a fost realizata pentru angajatori si reprezentanti de resurse umane in cadrul Campaniei Antifumat organizata de Centrul Medical Unireahttp://www.cmu.ro/ro/campania-anti-fumat.html
  • Solutii pentru reducerea stresului la locul de munca: CHELTUIALA sau INVESTITIE? Perspectiva Angajatorului. Aceasta prezentare a fost realizata pentru angajatori si specialisti de sanatate si securitate in munca  in cadrul Conferintei anuale de Sanatate si Securitate in Munca (2010). Puteti descarca aceasta prezentare aici.
  • Riscurile psihosociale la locul de munca cauze ale imbolnavirilor profesionale. Aceasta prezentare a fost realizata pentru angajatori si specialisti de sanatate si securitate in munca in cadrul Conferintei anuale de Sanatate si Securitate in Munca (2009). Puteti descarca aceasta prezentare aici.
  • Evaluarea stresului si a  factorilor de risc psihosociali. Strategii de prevenţie şi interventie. Aceasta prezentare a fost realizata pentru angajatori si specialisti de sanatate si securitate in munca  in cadrul Conferintei anuale de Sanatate si Securitate in Munca (2009). Descarcati aceasta prezentare aici.